Kaupunkilehti Ankkuri
yeezy350find
Ankkuri
PE
17.8.2018
P�iv�n s��
PK-Lehti
 

19.9.2017 10:00

Polina Kopylova Myllyssä

Myllyssä tarjolla tiistaina venäläis-suomalaista proosaa ja runoutta Polina Kopylovan seurassa

 
Toimittaja, kirjailija ja kulttuuriaktivisti Polina Kopylovan voi tavata Kotkassa tiistaina 19.9. kello 18. Hän kertoo kirjoittamisestaan ja lukee tekstejään kahdella kielellä.

Tuolloin jatkuu Monikulttuurisen toimintakeskus Myllyn (Gutzeitintie14) ”uussuomalaista” kirjallisuutta esittelevä sarja, joka pidetään toimintakeskuksen ravintolassa. Tavoitteena innostaa kaikkia maassa asuvia kirjoittamaan, lukemaan ja keskustelemaan kirjallisuudesta huolimatta äidinkielestä. Keskustelut käydään suomeksi. Kopylovan runoja ja lyhytproosaa  esitetään illan aikana sekä suomeksi että venäjäksi.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Kirjallisuussarja on saanut tukea Suomen kulttuurirahaston Kymenlaakson rahastosta.
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kymenlaaksonkatu 4, 48100 KOTKA Postiosoite: PL 238, 48101 KOTKA Avoinna: ma-pe klo 9-16.30 Lauantaisin suljettu.
Puhelin: (05) 210 4400 (vaihde) Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)ankkurilehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.