yeezy350find
Ankkuri
SU
15.7.2018
P�iv�n s��
PK-Lehti
 

29.8.2017 13:00

Luento afasiasta Kotkassa

Kotkan opisto järjestää luennon afasiasta ja aivoverenkiertohäiriöistä keskiviikkona 30. elokuuta kello 18 Vanhalla paloasemalla (Kirkkokatu 13)
 Luennolla annetaan tietoa afasiasta ja siitä, kuinka kohdata henkilö, jolla on afasia.
Tietoa tulee myös aivoverenkiertohäiriöistä ja niiden riskitekijöistä, oireista, ennaltaehkäisystä ja afaattisille henkilöille suunnatusta Juttu-tupa -kurssista. Luennoitsijat ovat Krista Hoffström ja Pirjo Laine.
Luento järjestetään yhteistyössä Aivoliiton kanssa.
Tilaisuus on maksuton.
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kymenlaaksonkatu 4, 48100 KOTKA Postiosoite: PL 238, 48101 KOTKA Avoinna: ma-pe klo 9-16.30 Lauantaisin suljettu.
Puhelin: (05) 210 4400 (vaihde) Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)ankkurilehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.