yeezy350find
Ankkuri
KE
20.6.2018
P�iv�n s��
PK-Lehti
 

11.7.2017 15:00

Lounaskonsertti Kotkan kirkossa

Soi Suomeni suvessa - suomalaisia suven säveliä ja tuliaisia merten takaa -lounaskonsertissa 12. heinäkuuta Kotkan kirkossa kuullaan kello 12 alkaen muun muassa Kasken, Pylkkäsen, O. Merikannon ja Maloten yksinlauluja, joita tulkitsevat sopraano Ilona Jokinen ja pianisti Minttu Siitonen.
Useissa laulukilpailuissa palkittu Ilona Jokinen on saanut kiitosta raikkaasta sopraanostaan, säteilevästä lavapersoonastaan ja monipuolisesta osaamisestaan sekä ohjelmistostaan. Jokinen on laulanut useita ooppera- ja musikaalirooleja, konsertteja ja kirkkoteoksia. Suomen lisäksi hän on konsertoinut Japanissa, Irlannissa, Espanjassa sekä USA:ssa, jossa hän tällä hetkellä asuu.
Minttu Siitonen esiintyy sekä solistina, kamarimuusikkona että liedpianistina. Hän on syventynyt erityisesti laulajien kanssa työskentelyyn ja tekee tiivistä yhteistyötä nuoren polven eturivin laulajien kanssa. Taiteellisen työnsä ohella Minttu toimii Kotkan seudun musiikkiopiston pianonsoiton opettajana.
Lounaskonserttiin on vapaa pääsy.
 
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kymenlaaksonkatu 4, 48100 KOTKA Postiosoite: PL 238, 48101 KOTKA Avoinna: ma-pe klo 9-16.30 Lauantaisin suljettu.
Puhelin: (05) 210 4400 (vaihde) Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)ankkurilehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.